NOSTA MyyntiÄSI

valmennuksella Huipputasollesi

asiakastarinat

Valmennamme liiketoimintanne kriittiset tekijät huippusuorittajiksi, oli sitten kyseessä yrityksenne myyntivoima, johto tai avainomistajat. Yksilövalmentaminen on tehokas keino auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteisiinsa. Ja me teemme sen siten, että se on myös hauskaa!

 

Kukapa ei olisi valmis kasvattamaan myyntiään, tehostamaan ajankäyttöään ja saamaan lisäaikaa takaisin itselle tärkeisiin asioihin?

Myynti on taitolaji, jonka voi oppia. Huipuksi kehittymiseen tarvitaan haastajaa, sparraajaa, henkilökohtaista kehittäjää ja toimivan ajantasaisen tiedon jakajaa. Siis sellaista valmentajaa, joka tietää mitä huippumyynti on, koska on itsekin siinä yhä tiukasti tekemisessä kiinni. Kuten huippu-urheilussakin, kaikki työ huipulle pääsemiseksi on vaativaa ja sitä on tehtävä määrätietoisesti. Lue lisää:  

https://southwesternconsulting.com

 

Southwestern Consultingin huippuvalmennuksilla on saavutettu huippputuloksia ympäri maailmaa. Yhdysvalloissa perustettu Southwestern on yli 160 vuotta vanha Amerikan suurin suoramyyntiyritys, jonka juuret ovat vahvasti amerikkalaisessa myynnin kehityksessä. Katso muutaman asiakkaamme esimerkkilausunnot

täältä..

 

Haluaisitko sinäkin kasvattaa myyntiäsi?

Ota yhteyttä viipymättä!

Osana Southwestern Consultingin PR-työtä tulemme halutessanne pitämään myyntiorganisaatiollenne ilmaisen koulutustyöpajan (Immediate Results Workshop), joka energisoi joukot tuoden uusia ajatuksia ja lisää tietämystä huippumyynnin parhaista toimintatavoista!

Katso Youtubessa asiakashaastattelumme, miksi meidät kannattaa ottaa puhumaan myyntitiimeillenne.