Stiernkors Oy valmentaa, konsultoi ja auttaa pohjoismaisia yrityksiä liiketoimintajohdon, myynnin, toimituksen ja tukitoimintojen yhteispelissä ja oikeiden vaihtoehtojen kartoittamisessa sekä hankinnassa. Olemme kokeneita myynnin, ohjelmistoliiketoiminnan ja tiedonhallinnan ammattilaisia, jotka nauttivat laajaa arvostusta osaamisestaan ja asenteestaan yli toimialarajojen.

Arvoihimme nojaten pyrimme auttamaan yrityksiä löytämään tehokkuutta, vapauttamaan energiaa ja innostumaan luovuudessa. Uskomme, että näitä kolmea tekijää tarvitaan liiketoiminnoissa jatkossa kasvavissa määrin ja vain yritys, joka osaa yhdistää ihmiset ja teknologian oikein, menestyy tulevaisuudessa.

 

Liiketoimintajohdon ja myynnin yksilövalmennukset tarjoamme amerikkalaisen Southwestern Consultingin menestyskonseptilla. Liiketoimintakonsultointimme kattaa valmiit paketit esimerkiksi SaaS-liiketoimintaa harkitseville yrityksille ja räätälöidysti tarjoamme konsultointia johtamiseen, myynnin kehittämiseen ja asiakastyöhön liittyvissä kysymyksissä. ICT-hankintakonsultointimme avulla yritys voi ulkoistaa järjestelmäuudistushankkeensa kartoitusvaiheen meille. Meidän kanssamme asiakkaamme tekee aina valistuneen valinnan.