Stiernkors - Forward with Joy

ilolla eteenpäin

 

ratkaisumme yhdistävät
ihmiset ja teknologian

 

ratkaise pulmat

osaavat hankinnat

Kauttamme löydät ratkaisut ihmisten ja teknologian tehokkaaseen yhteispeliin.

Kumppaniemme ratkaisut kattavat tiedonhallinnan tuotteet ja palvelut, erikoisosaajien ja johdon suorahaut sekä ICT-hankinnat.

Ostaminen vaatii määrittelytaitoa ja suunnittelua. Kaikkea ei onneksi enää tehdä itse, vaan nykyään liiketoiminnoissa on etsittävä markkinoilta parhaat tarjoajat ja valittava yrityksen tilanteeseen sopivin toimittaja oman osaamisen täydentäjäksi.

Joskus voi olla vaikeaa erottaa markkinoilla liikkuvat hype-teknologiat (esim. AI) oikeista käyttökelpoisista ratkaisuista (AI:stäkin niitä löytyy). 

Hyötyhankinnat eivät pääty ostotapahtumaan, vaan ostoa on seurattava hyvin suunniteltu käyttöönotto. Turhan paljon on tehty vielä tänäänkin puolitiehen jätettyjä hankintoja, joiden hyötyjä ei ole saatu juoksemaan samaan tahtiin kustannusten kanssa. Varsinkin ICT-alan kehitysvauhti vaatii hankinnoissa ajantasaista parasta osaamista tekniikassa ja liiketoiminnassa.

 

Jos haet hyvää, liiketoimintasi tarpeisiin sopivaa ratkaisua, mutta et oikein ole varma mikä se olisi tai miten sellaisen hankkisi, ota yhteyttä!

 

Kohtaa ihminen verkossa